Bőrgyógyászat portál

 

Házilag készített szempillanövesztő szérum

Biztonságos, hatékony és személyre szabott. Alakítsd át konyhádat laboratóriummá és alkoss egyedi szempillanövesztő szérumot!

Egy időre szépségápolási szakértővé válhatsz! Ami azt illeti, nálad jobban senki más sem ismeri a szükségleteidet és a testedet.

Összetevők

Minden egyes szempillanövesztő szérum legfontosabb részét az összetevők képezik.

A megfelelő, növényi alapú összetevőknek köszönhetőem a szálak jól hidratáltak lesznek és hajlamosak hosszabbra és vastagabbra nőni. Az összes, a házilag készített szempillanövesztő szérum összetevő hidratálja a szálakat és újjáépíti a szerkezetüket.

A leggyakoribb szempillanövesztő szérum összetevők: ricinusolaj (táplálja a szálakat és sötétebbé teszi őket), kókuszdió olaj (gyulladáscsökkentő hatása van, mély szál miniatürizálást nyújt), édes mandula olaj (fényessé teszi a szempillákat) és petróleum (megadja a szempillanövesztő szérum kívánt állagát és jól összekeveri a többi összetevőt)

Tárolás

A szempillanövesztő szérum hűvös, napfénytől elzárt helyen tartandó. Az üvegcsének szorosan zárva kell lennie, hogy a levegő ne juthasson a termékbe. Ez főképp higiéniai okokból fontos. A baktérium levegő hozzáférés nélkül nem tud terjedni.

A fürdőszobai szekrény a tökéletes hely a házilag készített szempillanövesztő szérumot tárolására.

Ha nincs egy fekete tubusod vagy üvegcséd, akkor mindig használhatsz egy üres krémtartót.

Bizonyosodj meg arról, hogy tökéletesen tiszta és hogy a fedője jól máködik. Egy másik lehetőség az, hogy a szempillanövesztő szérumot a régi szempillafesték üvegcséjében tartod. Most ki alaposan jó sok forró vízzel és a sminkeltávolítóval összekeverve, hogy az üvegcse tiszta legyen.

Felhasználás dátuma

Mivel a házilag készített szempillanövesztő szérum nem tartalmaz semmiféle szintetikus összetevőt, amely általánosan megnövelné a termék élettartamát, így a házilag készített szempillanövesztő szérumot 2 hónapon belül ajánlott felhasználni, mielőtt tönkremenne.

Használat

A házilag készített szempillanövesztő szérumot a szál gyökereitől kiindulva a szálag végéig ajánlott használni. Egy házilag készített szempillanövesztő szérum sem tartalmaz káros öszetevőket, így egy kis mennyiséget a szem körüli bőrbe is nyugodtan belemasszírozhatsz.