Bőrgyógyászat portál

 

Szempillanövesztő szérum reaktiválás

A szempillák nemcsak dekoratív szerepet játszanak, hanem ami még fontosabb, védelmezőt, megvédik a szemeinket a portól és az egyéb szennyeződésektől. Mit tegyünk, amikor a szempilláink rövidek, törékenyek és rossz állapotban vannak

Reaktiváljuk őket a szempillanövesztő szérum használatával.

Természetesen rövid és gyér szempillák

Nem mindenki volt olyan szerencsés, hogy dús, kövér szempillákat kapjon az anyatermészettől. A genetikát okoljuk, miközben nem fogjuk fel, hogy van egy egyszerű mód a megnövelésükre. A legtöbb szempillanövesztő szérum szőrtüszőket tápláló vitaminokat és és ásványokat tartalmaz. Ennek eredményeként a szálak nagyon vastaggá és hosszúvá nőnek. Számos esetben a szálak fényesebbé és sötétebbé váltak, mint azelőtt. A leggyakoribb szempillanövesztő szérum összetevő a hialuronsav, amelyet hialuronátnak is neveznek. Segít helyreállítani a szál szerkezetetét és az aktív hatóanyagoknak behatolni a bőrbe, mélyen a szál gyökerekbe.

Természetes hosszú szempilla hatás

Néhány nő nem használ szempillafestéket és nem használnak színezéket, szempilláik mégis csodálatosan néznek ki. Ezek a nők szempillanövesztő szérumot használnak. Csupán egy hónapos rendszeres használatot követően a szempillák sokkal sötétebbek, hosszabbak és vastagabbak lesznek.

Szálak és szálgöndörítő

Nem vesszük észre, de a smink eszköz, amelyet minden nap használunk a szempillafesték felrakása előtt, károsíthatja a szálakat. A szál göndörítő sokunk számára kötelező.

Sajnos töredezésre hajlamossá teszi a szempilláinkat. Ennek eredményeként a szálaink egyre rövidebbek és rövidebbek lesznek. Hagyd abba a szál göndörítő használatát és válts szempillanövesztő szérumra. Elkápráztat majd, hogy milyen erősek és hosszúak a szempilláid. A szálak kívánt pozicióba való rakásához, anélkül, hogy töredeznének, használd a szempillanövesztő szérumot a szempillafestékszerű ecsettel, hogy átfésüld őket.