Bőrgyógyászat portál

 

Mit szeretnek legjobban a szempillák?

Ha a szempilláid rövidek és gyérek, akkor az azt jelenti, hogy egy olyan terméket kell keresned, amely újra életre kelti őket. Semmi sem fogja ezt jobban csinálni a szempillanövesztő szérumoknál.

Mindnyájan tudjuk, hogy a szempilla megnövelés károsítja a természetes szálakat.

Fontos táplálni őket, hogy erőssé és vastaggá nőjenek. Mindegyik szempillanövesztő szérumnak két szerepe van. Az első feladata a szálak mély hidratációval és táplálással való ellátása. A szál javítók vitaminokban, ásványokban, esszenciális olajokban és peptidekben gazdagok. Idővel a szálak erősebbé válnak és szerkezetük helyreáll. A második feladatuk a szálak hosszabbá és vastagabbá tétele. Amikor a szőrtüszők megkapják az összes számukra szükséges tápanyagot, kövér, erős szálakat tud termelni, amelyek hosszabbra nőnek, mint azt megelőzően. A legtöbb szempillanövesztő szérum biztonságos és nem okoz semmiféle mellékhatást sem. A szál javítók számos megnyugtató és gyulladáscsökkentő összetevőkben gazdagok, amelyek megnyugtatják a szem körüli bőrt.Az Aloe Vera és a zöld tea nemcsak a szempilláidat táplálja, hanem az értékeny szem körüli bőrterületet is. A kókuszdió és a ricinusolaj fényesebbnek tűnővé teszi a szempillákat, míg a a bőr puhábbá és rugalmasabbá válik.

Szinte mindegyik szempillanövesztő szérum tartalmaz E, B5 vitaminokat, uborka kivonatot és hialuronsavat. Az utóbbi az öregedéselleni szerként híresült el.

Mielőtt a szempillanövesztő szérum piacra kerül, bőrgyógyászok és szemészek tesztelik, hogy megbizonyosodjanak annak biztonságosságáról és hatékonyságáról.

Mielőtt szempillanövesztő szérumot vásárolsz, bizonyosodj meg arról, hogy elolvasod az összetevők listáját, és ha bármilyen nehezen kiejthetőt tartalmaz, ne vedd meg. A legtöbb szempillanövesztő szérum összetevőnek természetesnek kell lennie. Néhány szintetikus összetevő van, de azok csupán a termék tartósságát biztosítják, így hosszabb időn át használható. A szempillanövesztő szérum folyékony állagúnak és illatmentesnek kell lennie.