Bőrgyógyászat portál

 

Hogyan válasszuk ki a legjobb szempillanövesztő szérumot?

A hatékony szempillanövesztő szérum kötelezően ajánlott minden nő számára. Hogyan válasszuk ki az összes szükségletünknek és várakozásunknak megfelelő terméket?

Olvass tovább, hogy megtud, mire kell figyelni a szempillanövesztő szérum vásárlásakor.

1. szabály: Praktikus applikátor

A legjobb és leghatékonyabb szempillanövesztő szérumok azok, amelyeknek apró, hegyes ecsetjei vannak. Amikor egy láthatatlan réteget viszel fel a szempilla vonalra, az aktív hatóanyagok behatolnak a bőrbe, a szálak gyökereibe. A szempilla szőrtüszők táplálva és hidratálva lesznek, így hosszú és egészséges szempillákat termelhetnek. Emellett választhatod a szempillafestékszerű ecsetet is, de ezesetben meg kell értened, hogy a termék nem fogja a terljes hatását megmutatni. A szálak gyökerei nem lesznek táplálva és így a szálak nagyjából ugyanolyan hosszúak és vastagak maradnak. Az ilyen termékek helyreállítják a szálak szerkezetét, fényesebbé és egészségesebbé tszik őket, de a szálak növekedését csak kis részük befolyásolja.

2. szabály: Összetevők

A legtöbb szempillanövesztő szérum természetes, növényi alapú összetevőket tartalmaz. Számos tanulmány kimutatta, hogy az ásványi és növényi összetevők segítik elő a legjobban a szál növekedés fokozását. A legtöbb szempillanövesztő szérum esszenciális olajokban és vitaminokban gazdag, amelyek egyaránt nagyszerűen működnek a szempillákon és az egész testen.

3. szabály: Tesztek

Mielőtt minden szempillanövesztő szérum piacra kerülne, számos teszten kell átesni, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságos a szempilla és a bőr számára. A szempillanövesztő szérumot vásárolni kívánó nők döntő része valószínűleg online elolvassa más felhasználók véleményeit és értékeléseit. Ez jó módja, hogy megtudjuk a termék működésének módját és hogy elfogulatlan véleményeket láthassunk a lehetséges mellékhatásait illetően.

4. szabály: Ár

Nem minden arany, ami fénylik. Az igazság az, hogy azok az extrém drága szempillanövesztő szérumok nem működnek sokkal jobban az átlagos árú társaiknál. Fontos észben tartani, hogy a hatásos szempillanövesztő szérum számos vitamint és aktív hatóanyagokat tartalmaz amelyek elég drágák, így a javító nem kerülhet 30 eurónál kevesebbe. Ha olyan szempillanövesztő szérummal találkozol, amely 10 euróba kerül, tudnod kell, hogy nem fog jó munkát végezni.

5. szabály: Kezelési idő

Általánosságban a szempillanövesztő szérum kezelés 12 hétig tart. Az első hatások általában egy hónapos rendszeres használat után válik láthatóvá. Ahhoz, hogy a szempillanövesztő szérum gyártója által ígért eredményeket megkapjuk, a terméket az utasítósoknak megfelelően legalább 8 héten keresztül használjuk.