Bőrgyógyászat portál

 

Lashcode Szempillanövesztő Szérum

Lashcode Eyelash Serum egy innovatív szempilla szérum nagyobb kiszerelésben kapható mint a legtöbb hasonló termék. Hatékony, körültekintően kifejlesztett és kedvező árú. Ha mindehhez vesszük a magas minőségű összetevőket, az egyik legjobb szempilla ápoló terméket kapjuk, amelyet valaha kifejlesztettek. Kívánhatunk ennél többet? Talán gyors hatást?

Rendszeres használat mellett, a Lashcode képes látható eredményeket nyújtani akár két hét elteltével. A Lashcode összetevői hatékonyak és gyors, hosszantartó eredményeket nyújtanak, hogy hónapokon keresztül élvezhesd hosszú, dús szempilláidat.

A Lashcode megoldást nyújt azok számára, akik nem tudják megnöveszteni a szempilláikat.

A Lashcode szérum azok számára is hatékony lehet, akik töredező, ritka szempillákkal rendelkeznek. A Lashcode hatékonyan kezel bármilyen szempillával kapcsolatos problémát. Fontos kiemelni, hogy a Lashcode szérumot érdemes olyan antibiotikum kúrák során is, amelyek bizonyítottan gyengítik a haj és a szempillák minőségét.

A Lashcode-ot érdemes ugyanúgy használni mint a legtöbb applikátoros szempilla szérumot. Napi egyszer kell használni (pl. lefekvés előtt). A terméket vigyük fel alsó és felső szempilláink tövéhez.

Ez a szérum híg állagú és a bőr által jól tolerált, így akár reggel is alkalmazhatjuk – gyorsan felszívódik így képes a tüszők mélyére hatolni. Itt stimulálja és regenerálja az inaktív tüszőket. Ennek következtében szempilláid hosszabbra és dúsabbra nőnek. A szempillák száma megduplázódik.

A Lashcode továbbá segít a szempilláknak a szemhéjakon maradnia (megelőzi az elvékonyodást) amely javítja a hidratáltságukat és ellenállóképességüket. Végezetül a Lashcode-nak köszönhetően, a szempillák elég erőssé válnak a sminkeltávolítás okozta esetleges sérülésekkel szemben.

Pozitívumok

  • Minőségi összetevők, szintetikus hozzávalóktól mentes
  • Nagy kiszerelés és magas hatékonyság
  • Könnyed formula, amely gyorsan felszívódik
  • Jó minőségű termék ami kedvező ár-érték arányt biztosít
  • Az első hatások kb. 3 hét után jelentkeznek

Negatívumok

  • A szérum csak online érhető el