Bőrgyógyászat portál

 

Neulash Szempillanövesztő Szérum

A szempillanövesztő szérum egy ezüst üvegbe van zárva, ami két változatban kapható: 3,2 ml és 6 ml. A Neulash sok vitamint és tápláló anyagot tartalmaz, amelyek felelősek a szempilla hosszabbítására, hidratálására és ápolására. Sőt a kompozíciónak köszönhetően a szempillák vonzóan fényesek lesznek. A szempillanövesztő szérum alapvetően azok számára ajánlott, akik rövid, gyenge, vékony és a kihulló szempillákkal rendelkeznek.

A termék hidratáló tulajdonsága miatt tűnik ki a Neulash szempillanövesztő szérum a többi közül. A megfelelő szintű hidratálás befolyásolja a szempilla állapotát és kinézetét, ami viszont hatással van a növekedésre és a sűrítésre. A kezelés során s szempilla rugalmas, puha és sima lesz. Továbbá s B7-vitamin képes erősíteni a szempillát belülről, és ugyanabban az időben, óvja a sérülésektől.

Neulash minden este kell alkalmazni.

A termék használatának általános szabálya: a mellékelt ecset használatával rendszeresen fel kell vinni a Neulash felső szempilla bázisára, amíg a kívánt eredményt el nem éri. Ezután a kozmetikumot pár naponta lehet alkalmazni. Abban a pillanatban, amikor bizsergő érzést tapasztal, a terméket minden második nap kell alkalmazni. Nyilvánvalóan, a Neulash nem kerülhet a szemébe annak érdekében, hogy elkerüljék az irritációt.

Az első hatások többé-kevésbé egy hónap kezelés után láthatóak, míg a szempilla hosszabbítás és általános állapotának javulása két hónap után tapasztalható. A szempillák erősebbek, regeneráltak és újjászületnek. A Neulash tartalmaz (kivéve a növekedést serkentő anyagokat) természetes összetevőket, mint a tökmag kivonat, szójaolaj, glicerin, és a licitin.

Pozitívumok

  • Növeszti, erősíti és táplálja a szempillákat
  • Egyszerű alkalmazás
  • Hatékonyság
  • Természetes anyagok

Negatívumok

  • Irritálhat
  • A hatásokra várni kell
  • Drága