Bőrgyógyászat portál

 

Latisse Szempillanövesztő Szérum

Ez a szempillanövesztő szérum szempilla hosszabbításra alkalmas. Természetesen, azok, akiknek szempillájuk rövid, gyenge és vékony részesülhetnek a Latisse jótékony hatásából. Alapvetően, minden nemnek ajánlott.

A terméket egy kis palackban értékesítik, egy világoszöld parafával. A tartály 3 ml Latisse- t tartalmaz, ami elegendő 3 hónapos kezeléshez. A pozitív oldalon, a kozmetikum adagolása könnyed. Elegendő megnyomni a flakont, egy csepp kozmetikumért.

A szempillák hosszabb és kissé hullámos eredményére körülbelül három vagy négy hétig kell várni.

A Latisse kezelés vége felé, a szempillák vastagabbak és erősebbek. Sajnos, az eredmények nem tartósak és két hónap után eltűnnek.

Hogyan kell elvégezni a Latisse alkalmazását? Ahhoz, hogy felvigyük a kozmetikumot a felső szempilla alapra, ki kell nyomni egy cseppet és az ecsetre helyezni. Nincs szükség többször naponta használni a Latisse-t, sem befedni. Ez az alkalmazás módja nem gyorsítja fel az eredményeket. Természetesen, ha a termék eléri a szemét, irritáció merül fel. Amint ez megtörténik, ajánlatos meleg vízzel kiöblíteni a szemét és abbahagyni a kezelést, hogy az irritáció elhalványuljon. Ha az érzés erősebb lesz, orvoshoz kell fordulni.

Pozitívumok

  • Növeszti és hullámosítja a szempillákat
  • Egyszerű alkalmazás
  • Csomagolás

Negatívumok

  • Az eredmény nem tart sokáig
  • Irritáció