Bőrgyógyászat portál

 

Realash Szempillanövesztő Szérum

Egy fényes, kék csíkkal díszített fehér üveg, amely 3 ml Realash szempillanövesztő szérumot tartalmaz. A kozmetikum átlátható és illatmentes, ami jó hír az összes allergiában szenvedőknek. Azok, akiknek a kézimunka nem megy, Realash lesz az egyik kedvenc kozmetikumuk, mert annak alkalmazása nem okoz semmilyen problémát és gyorsan elvégezhetők.

A kozmetikum felső szemhéjra történő felviteléhez elég egy adag Realash szempillanövesztő szérum.

Szisztematikus 14 napos alkalmazás teszi a szempillákat erősebbé. Hosszabb alkalmazása esetén a szempillák vastagabbak és sűrűbbek. Egy havi alkalmazás után még nem vehető észre a növekvés. Valójában a szempilla hosszabb lesz, de nem a teljes hosszának kétszeresére nő. Az érzékeny bőrrel rendelkező személyek, bőr irritációt észlelhetnek bizsergés vagy szúró érzés formájában. Az ár túl magas összehasonlítva az eredményekhez.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Pozitívumok

  • Gyors és egyszerű alkalmazás
  • Erősíti a szempillákat
  • Sűrűsíti és dúsítja a vastagságot

Negatívumok

  • Magas ár
  • A szempillák nem duplázzák hosszukat
  • Érzékeny bőrön irritációt okozhat